Innsending av repertoarliste og originalnoter

Her er fristene for å sende inn originalnoter og repertoar

Opplysninger om hvilket repertoar koret vil synge har svarfrist 1. juni 2017.

5 sett originalnoter må vi ha i hende innen 1. september 2017.

Originalnoter sendes pr post til:
Norges Korforbund Sør-Trøndelag, Postboks 651, 7406 Trondheim

Lydfil fra kor i Eliteklasse/Eliteklasse sakral

Kor i eliteklasse / eliteklasse sakral må sende inn en lydfil med opptak av koret innen påmeldingsfristen 1. mai 2017. Gjerne i MP3-format.

Sendes til nm2017@kor.no

Arenaer

Konkurransene vil foregå i Olavshallen, Vår Frue kirke og Frimurerlogen, alle arenaer ligger midt i Trondheim sentrum.

Olavshallen

Olavshallen har en setekapasitet på 1240 plasser.

Olavshallen ble bygd i 1989, og konserthuset har fått sitt navn etter en historisk tradisjon i Trondheim, Olavstradisjonen. Grunnsteinen ble lagt ned av HM Kong Olav V 22. juli 1988.

Både i lille og store sal bygges det kortribuner av sceneelementer på 2 x 1 meter. Bredden blir på 10 meter. 3 høyder, 20cm, 40cm og 60cm. Trinnene er 1 meter dype.

Koret kan også velge å stå på gulvet foran kortribunene.

Scene:

Lille Sal: 4,5 meter fra sal og inn til kortribunene.

Store Sal: 6 meter fra scenekant og inn til kortribunene.

olavshallen_store_sal

Vår Frue kirke

Kirken har flott akustikk, og mange har stiftet kjennskap med kirken gjennom storsatsingen til NRK «Salmeboka minutt for minutt», som ble en suksess. 17 000 mennesker var innom kirken i forbindelse med direkte-TV sendingene.

Oppstilling:

Her anvendes tradisjonelle kortribuner med tre høydeforskjeller, dvs. fire medregnet gulvet. Disse vil stå i en liten bue.

300px-vaar_frue_church_trondheim_2009

Frimurerlosjen

Frimurerlosjen ligger i Kongens gate 3 midt i Trondheim.

Den prektige bygningen, som er i stilarten nyrenessanse, ble oppført i årene 1899 til 1902.

Frimurerlogen i Trondheim har ett av Nord-Europas beste akustikkrom. «Ballsalen» oppe i 2. etage med scenen på 92 kvadratmeter benyttes av de fremste musikere og underholdningsartister som besøker Trondheim.

Scene: Scenen er 7,5 m x 10 m.

Påmelding av antall sangere

Påmelding med eksakt antall sangere (inkl. dirigent) gjøres på eget skjema som er sendt ut til kontaktperson i koret i uke 33. Dette er Deltakerpasset som korene må ha for å delta i konkurransene og komme inn på arenaene gratis.

Svarfrist er 1. september 2017.

NM-nachspiel lørdag kveld

Vi inviterer til NM-nachspiel på Clarion Hotel & Conference, etter at premieutdelingen i Olavshallen er gjennomført.

Det vil bli dekket til småbord, og hvert kor får tildelt sitt bord. Det koster 420 kr per person, noe som inkluderer mat, både varm og kald mat fra buffet, samt underholdning og sosialt samvær.

For ungdomskor er prisen 365 kr per person.

Påmelding til NM-nachspiel gjøres på eget skjema som er sendt ut til kontaktperson i koret i uke 33. Svarfrist er 1. september 2017.

Avtale med Clarion Hotel & Conference

Vi har avtale med Clarion Hotel & Conference i Trondheim med følgende priser:

• Enkeltrom kr 880,-
  • Dobbeltrom kr 980,- (490 pr person)

Rombestilling per e-post til groups.cl.trondheim@choice.no

Kontaktinformasjon

Spørsmål vedrørende påmelding og praktisk informasjon kan rettes til teknisk arrangør: nm2017@kor.no

Musikkfaglige spørsmål (hvilken klasse skal vi stille i, repertoar etc):

Leder for musikkstyret for NM; Tove Ramlo-Ystad
tove.ramlo-ystad@korforbundet.no