Billetter og streaming

Alle konkurransene, NM-finalen og premieutdelingen vil bli streamet, og billetter til streaming ligger nederst på denne siden.  Det vil nå være åpent for eksternt publikum under konkurranseklassene, men finale og premieutdeling blir kun for deltakende kor (sangere med gyldig deltaker armbånd).

Billettpriser er 170 kr per dag, enten du velger å streame eller å være fysisk til stede. 

Alle som ikke har et deltakerarmbånd, må kjøpe billett for å kunne overvære en eller flere konkurranser. Du kjøper dagsbillett, og kan bruke den hele dagen. På fredag kan du benytte samme billett både i Vår Frue kirke og på Royal Garden. Lørdag gjelder billetten kun i Vår Frue kirke, da Olavshallen benytter egne billetter. Dette kan vi dessverre ikke gjøre noe med. 

Fysiske billetter kjøpes på konkurransestedet, og betales via kort eller vipps. For konkurranser i Olavshallen selges billetter i billettluken i Olavshallen. 

Deltakende kor/ korister har fri tilgang til alle konkurransene ved å vise deltakerband.  Dersom det er ønskelig å følge konkurransene via stream, kjøpes tilgang til dette via billettløsningen. Informasjon om dette vil legges ut på denne siden.

Finale og premieutdeling vil kunne streames kostnadsfritt av alle som ønsker å se.