Informasjon for deltakere

Sekretariatet

Sekretariatet er lokalisert på Royal Garden (1 etg.), der vil dere treffe Astrid, Grethe og Bente.
Åpningstider;
Torsdag 18.00 – 20.45
Fredag 10.00 – 22.00
Lørdag 08.00 – 20.30
918 97 509 mobilnummer til Sekretariatet
917 66 158 mobilnummer til musikkfaglig ansvarlig Tove Ramlo-Ystad

Registering av koret
En representant fra koret må registrere koret i Sekretariatet, og hente informasjon før dere skal synge. Her vil dere få deltakerbånd som gir adgang til alle konkurranser og premieutdeling.


Røde Kors er tilstede under NM for kor, både på Royal Garden og utenfor Vår Frue kirke.

Korverter
Alle kor får en korvert, og koret møter korverten 15. minutter før oppsatt øvingstid. Det er viktig at dette overholdes, og at koret ikke oppsøker øvingsrommet på egenhånd. Korvertene er sangere fra Rolling Tones og Malvik Blandakor.

Håndverkeren – møtested for kor og korvert for kor som synger i Vår Frue kirke
Sekretariatet på Royal Garden – møtested for kor og korvert for kor som synger på Royal Garden eller i Olavshallen
NB! Noen kor skal møte korverten utenfor salen etter ståprøve grunnet kort til øving. Se revidert plan.


Korvert følger koret til øvingsrom, videre til garderobe og deretter til konkurranselokalet. Etter konkurransesang følges koret til garderoben eller til fotografering. Se revidert plan.


Øvingsrom
Alle kor får et rom til oppvarming i 45. minutter en time før konkurranse, og alle øvingsrom har instrument tilgjengelig.


Garderobe
Garderobene er bemannet, og vi oppfordrer til å legge vesker og andre verdisaker i garderoben mens koret synger. Korverten har ikke mulighet til å bære vesker, verdisaker etc. Det er ikke vann tilgjengelig på øvingsrommene.
For kor som synger på Royal Garden og i Olavshallen er garderoben på Royal Garden. For kor som synger i Vår Frue kirke er det garderobe i lokalet Håndverkene som ligger rett ved kirken.

Konkurranselokaler
Vår Frue kirke har adresse Kongsgårdsgata 2, og ligger øverst i Nordre gate som er gågata i sentrum. Både Royal Garden Hotell og Olavshallen har adresse Kjøpmannsgata. Se kart på nmforkor.no