Sekretariat

Sekretariatet vil ha tilholdssted i Olavshallen og være betjent fra torsdag til søndag.

NM-nachspiel lørdag kveld

Vi inviterer til NM-nachspiel på Clarion Hotel & Conference, etter at premieutdelingen i Olavshallen er gjennomført. Det vil bli dekket til småbord, og hvert kor får tildelt sitt bord. Det koster 430 kr per person, noe som inkluderer mat, både varm og kald mat fra buffet, samt underholdning og sosialt samvær.

For barne- og ungdomskor blir det eget opplegg.

Om konkurransearenaer

Konkurransene vil foregå i Olavshallen og Vår Frue kirke, alle arenaer ligger midt i Trondheim sentrum.

Olavshallen

Olavshallen har en setekapasitet på 1240 plasser.

Olavshallen ble bygd i 1989, og konserthuset har fått sitt navn etter en historisk tradisjon i Trondheim, Olavstradisjonen. Grunnsteinen ble lagt ned av HM Kong Olav V 22. juli 1988.

Både i lille og store sal bygges det kortribuner av sceneelementer på 2 x 1 meter. Bredden blir på 10 meter. 3 høyder, 20cm, 40cm og 60cm. Trinnene er 1 meter dype. Koret kan også velge å stå på gulvet foran kortribunene.

Lille sal: Avstand fra tribuner til scenekant: 4 meter

Store sal: Avstand fra tribuner til scenekant: 8 meter

Olavshallen Store sal

olavshallen_store_sal

Olavshallen Lille sal

Vår Frue kirke

Kirken har flott akustikk, og mange har stiftet kjennskap med kirken gjennom storsatsingen til NRK «Salmeboka minutt for minutt», som ble en suksess. 17 000 mennesker var innom kirken i forbindelse med direkte-TV sendingene.

Her anvendes tradisjonelle kortribuner med tre høydeforskjeller, dvs. fire medregnet gulvet. Disse vil stå i en liten bue.

Bilde fra inne i kirken

300px-vaar_frue_church_trondheim_2009

Kontaktinformasjon

Spørsmål vedrørende påmelding og praktisk informasjon kan rettes til teknisk arrangør: nmforkor@kor.no