Spesialpriser

Pris for fremføring av Knut Nystedt-musikk

For NM for kor 2021 ønsker vi å løfte frem Knut Nystedt sin rikholdige kormusikk.

Det koret som juryen mener har fremført hans musikk på best mulig måte, får en premie på kr 10 000. Det er frivillig å velge Knut Nystedts musikk inn i korets repertoar, men gjør koret det, blir koret automatisk med i denne konkurransen. Verkliste for Knut Nystedt finnes her: www.knutnystedt.com

Pris fra Norsk Komponistforening

Norsk Komponistforening vil, som to ganger tidligere, gi en pris til et kor som de mener har fremført det mest interessante stykket av en nålevende komponist. Det er representanter fra Norsk Komponistforening som avgjør hvilket kor som får prisen.

Pris fra Norges kirkesangforbund i sakral klasse

Norges kirkesangforbund vil gi en spesialpris på kr 5000,- i Sakral klasse. Prisen vil gå til et kor som formidler kirkemusikken på en innbydende, troverdig måte. Det vil være representanter fra Norges kirkesangforbund som avgjør hvem som får denne prisen.